Navigatie

Privacy verklaring

Wittelampionnen.nl handelt conform de nieuwe wet Bescherming Persoonsgegevens:

 

Privacy verklaring Wittelampionnen - 23 mei 2018

Je privacy is voor ons, wittelampionnen.nl,  van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit

betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring

leggen we uit wat we bij de webwinkel Wittelampionnen allemaal doen met informatie die we over jou te

weten komen.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met Dhr. Ruud Looij, zie contact gegevens onderaan de pagina.

 

Afhandelen bestelling

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen

handelen. Wij mogen je persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij jouw te

laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over je betaling van je bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij je betalingsgegevens, geboortedatum, naw-gegevens, geslacht, e-mailadres,

telefoonnummer en factuuradres. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie

tot je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

 

Verstrekken aan derden - Verwerkings overeenkomst.

Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die je hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen

ontvangen. Met al deze bedrijven hebben wij een verwerkings overeenkomst, dit houdt in dat wij precies weten en aangeven wat deze bedrijven wel en niet mogen met jouw persoonsgegevens.

Voor het afhandelen van de bestellingen werken wij samen met:

Onze betalingsprovider Sisow

Ons postbedrijf Post nl - MyParcel

Onze webhost Myonline store

KiyOh - reviews & klanttevredenheidsonderzoek

 

Statistieken en profilering

Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel. Met deze statistieken verbeteren we onze

webwinkel om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie aan jouw te laten zien. Wij kunnen je

persoonsgegevens met elkaar combineren om meer over je te weten te komen. Uiteraard zullen wij je

privacy ten allen tijde respecteren. Wil je dit niet, dan kun je dit altijd aan ons melden.

Hiervoor gebruiken wij je ip-adres. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie

voor zes weken.

 

Verstrekken aan derden

Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die je hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen

ontvangen.

We delen gegevens met de volgende partijen, die op maat gesneden advertenties voor ons aanleveren: Google.

 

Contactformulier

Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij je e-mailadres, telefoonnummer en naw-gegevens. Dit doen wij op basis van je

toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie en

drie maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. Ook kunnen

we zo onze klantenservice trainen om nog beter te worden.

 

Locatiegegevens

Soms is het nodig voor onze webwinkel om te achterhalen op welke plek je bent. We

vragen dan apart of we dit mogen weten en alleen als je dan toestemming geeft, krijgen wij deze informatie.

Voor deze dienst gebruiken wij de navigatie- en locatiesoftware op je telefoon, tablet of computer. Wij

hebben geen controle over wat de makers van deze software (zoals Google Maps) daarmee doen. Lees dus

altijd ook hun privacyverklaringen.

 

Advertenties

Onze webwinkel vertoont algemene advertenties. Hierbij houden we geen persoonsgegevens bij, we komen

dus ook niet te weten of je deze leuk vindt.

 

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, verkopen wij je persoonsgegevens onder geen

voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als

de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Je wordt dan ook nooit lastig gevallen via ons in email of telefoon of met een nieuws brief.

In onze webwinkel zijn geen social media buttons opgenomen.

 

Cookies

Wittelampionnen gebruikt functionele, analytische en tracking cookies.

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan de website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Wij gebruiken cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden.
Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.

Daarnaast plaatsen we cookies die het surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij het eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt je afmelden voor cookies door de internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van de browser verwijderen.

Kijk hier voor meer informatie : https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt ( verwerkers overeenkomst ) over het gebruik van de cookies. Lees dus ook hun privacyverklaringen.

 

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben ook een

verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen

bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google

diensten. Wij laten Google de IP-adressen niet anonimiseren.

 

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat je gegevens bij ons goed beveiligd zijn. De websites van ons maken bij verwerking van persoonsgegevens gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te waarborgen dat de persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan. De bestellingen ( persoon gegevens ) van klanten bewaren wij digitaal op onze beveiligde computer en op papier, wat 7 jaar lang wetelijk verplicht is en alle gegevens staan ook op de server van onze webhost MyOnline Store waar een heel team van specialisten voor de opslag en beveiliging zorgt.

 

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op

de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook

apart aan te kondigen.

 

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons

opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen

inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben

het laten corrigeren van fouten

het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens

intrekken van toestemming

bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de

verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

 

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de

toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens

 

Wittelampionnen.nl
Kruiszwin 4518,
1788 RP  Julianadorp

06-52004624
info@wittelampionnen.nl

Terug naar website

Waarom kopen bij wittelampionnen.nl?

* Goedkoopste van Nederland

* Uitstekende service en advies op maat

* Snelle levering binnen 2 werkdagen

* lage verzendkosten

* Alles uit voorraad geleverd

* Gratis retour (van complete bestelling)

* Veilig afrekenen

* Gratis verzenden bij bestellingen vanaf € 50,-

Klantenservice

Wittelampionnen.nl is 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 uur tot 21.00 uur op tel.nr: 06-52004624 of 06 - 48556080 of via email: info@wittelampionnen.nl  

Whats App

Snel een passend antwoord op uw vraag, voeg dan dit telefoon nummer toe in uw Whats App:  0652004624 stel een vraag en krijg binnen 1 uur antwoord.

© 2015 - 2018 Wittelampionnen.nl, de lampion specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.